SFH

Dagen i SFH

Om morgenen lægger vi vægt på, at der er ro, så børnene er klar til skoledagen. Om eftermiddagen kan børnene bruge hele skolen d.v.s. faglokaler og deres klasselokaler.

Mange af børnene er trætte efter en lang skoledag og trænger til ro. Derfor prioriterer vi ro og forudsigelighed. Vi har stor fokus på sociale og gode legerelationer. Og vi opfordrer derfor børnene til at lave aftaler med hinanden.

Hjørnet

Hjørnet for de yngste - Klub for de ældste

Hjørnet; om eftermiddagen er der tit en aktivitet på legepladsen eller i salen. Derudover har vi aktiviteter som fx at spille spil, klatrevæg, hatteteater, computer, Ipad, lave noget kreativt eller se film.

Klub Hjørnet eftermiddag; børnene har lov til selv at vælge, hvad de vil lave i samråd med en voksen. Nogle vil gerne spille computer, andre hygger i sofaen, spiller spil, bager boller, cylker en tur, ser film eller slapper af.

Klub Hjørnet

Ferieperioder

I skolernes ferier har SFH åbent hele dagen. I disse perioder tager vi ofte på ture ud af huset til skov, strand, museer, teaterforestillinger o.s.v. Vi laver også sjove projekter på skolen fx legoword, vikingeuge, diskotek og biograf.

Feriepasning i Hjørnet og Klub Hjørnet plejer børnene at se frem til.